Hampdenská palírna, která je vybavena čtyřmi destilačními nádobami, produkuje jak těžké rumy naložené estery (těžký hrnec), tak lehké rumy (lehký hrnec). Velmi reprezentativní verze s vyraženým písmenem „H“ obsahují významné množství esterů mezi 900 a 1 000 gramů na hektolitr čistého alkoholu. Tato verze, plně vyvinutá na jamajské půdě, odhaluje se vzácnou volností tónu aromatickou a chuťovou paletu bohatou na hlavní výhody. Z nich citujme vrozenou snadnost spojování sekvencí plných klidu a dalších zvláště nespoutaných. Jedna věc je jistá, poloviční míry nejsou v jeho genech zapsány.
koncentrovaný, první nos odhaluje tóny mandlové pasty a orientálního pečiva. Poté se stane ovocným (ananas, oranžový) a bohatým na estery. Do popředí se dostává anýz a lak. Komplexní útok na patro zdůrazňuje kvalitu dokonale integrovaného alkoholu. V polovině patra banány obohacují ovocný koš nabízený nosem. Na začátku finále debatám jasně dominovaly tóny uhlovodíků (ropných) a třtinového cukru. Poté je stále exotičtější (mango, guava) a krémová (vanilkový krém). Zpětná vůně je aromatická (verbena) a ovocná (oranžová).
Tradiční rum - 69,2%
Single Cask č. 41 - Ex-Bourbon Barrel
Exkluzivní LMDW